HTML

Kedvelés

Friss topikok

  • CSHK: A kampány egyébként zseniális! :) (2010.12.23. 21:11) Visszatérés
  • CSHK: @The Lone Gunman: Nekem a szürkemarha hiányzott... Gondolom az esetleges asszociációk miatt nem vá... (2010.12.23. 21:03) World of Potentials
  • The Lone Gunman: A Twanta-t is érdemes kipróbálni, Orbán Viktornak egy üveg vodkát javasol, Julian Assange nevében ... (2010.12.23. 20:51) Karácsonyi Like
  • ad-renalin: @I Am Online: Ugyan már, semmi baj. :) (2010.08.26. 13:33) Interaktív magyar módra
  • I Am Online: Bal oldalon megjelenik egy hangjegy, aminek egy légycsapó a feje. És most veszem észre, a jobb ol... (2010.08.25. 15:52) 2 in 1 rádió

2010.12.23. 14:32 I Am Online

Karácsonyi Like

Címkék: reklám facebook online karácsony twitter hellókarácsony social media

Az előző post kicsit gonoszra sikerült, hogy lássátok, valójában milyen kedves emberke vagyok is én, összegyűjtöttem nektek pár szuper karácsonyi online kampányt. Ezúton szeretnék mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánni a legszebb ajándékkal: a manipulációval!

 

 

 

 

 

 

Elsőként, a Honda műhelyéből: http://apps.facebook.com/naughtyornice-a-tron/. A dolog elég egyszerű: megmondja, jó facebooker voltál-e ebben az évben. Próbáljátok ki, nagyon lassú (tényleg elemzi a postjaidat), de aranyos. Nekem nem adna ajándékot :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következő egy kis képeslapos móka, egyedi karácsonyi üdvözlőkártyák gyártására. AdsOfTheWorld köszi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A jó öreg DDB (most a lengyel iroda) szokásos módon kitett magáért, egy kiváló kis alkalmazást fejlesztettek, amivel vicces módon jelezheted a barátaidnak, hogy idén nem szeretnél zoknit látni a fa alatt. Itt található: http://www.giftadvisor.pl/en/index1.php.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És ugyanennek a másik oldala: ajándék tanácsadó a Lowe Roche kezei közül: bedobod a barátod twitter nevét, és az aktivitását elemezve megmondja, minek örülne. http://www.twanta.com/. Ügyes névválasztás, mellesleg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iamonline.blog.hu/api/trackback/id/tr912534767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSHK 2010.12.23. 20:31:48

A DDB-s cucc nagyon tetszik, igényes a design, és még vicces is. :)
A NaughtyOrNice-a-tron viszont alighanem hibás lehet, mert nekem "nice"-t dobott ki... :P

The Lone Gunman 2010.12.23. 20:51:28

A Twanta-t is érdemes kipróbálni, Orbán Viktornak egy üveg vodkát javasol, Julian Assange nevében pedig szerinte adományozzunk a Heart and Stroke Foundation-nek.
süti beállítások módosítása